Arvatakse, et sama mees on püüdnud sisse murda ka teistesse majadesse, mis asuvad samal tänaval. Väidetavalt proovis kahtlane mees tungida sisse ka modell Kate Mossi majja.

Sissetungijat märgati, kui ta proovis siseneda Jamie Oliveri majja, milles on kaheksa magamistuba ja mille turuväärtuseks arvatakse 8,9 miljonit naela. Ühe pealtvaataja sõnul sattus telekokk aga maja ümbruses luusivale mehele peale ja läks seepeale õue vaatama, mis toimub.

Ühel hetkel oli Jamie Oliver mehega vastakuti. Teise pealtvaataja sõnul läks telekokk endast välja ja hakkas sissetungijat taga ajama. Jamie Oliverile läksid appi ka tema autojuht ja naaber. Kolm meest hoidis sissetungijat omaalgatuslikult kinni kuni politsei saabumiseni.

Politsei sõnul oli tegemist agressiivse mehega, kes on seal kandis proovinud siseneda mitmesse majja. Näiteks omab samal tänaval ligi 7,2 miljonit naela maksvat maja supermodell Kate Moss. Samuti omas maja sellel tänaval ka popstaar George Michael, kes suri 2016. aastal.

Mis puutub George Michael’isse, siis ühe pealtnägija sõnul on Jamie Oliveri kinni nabitud kahtlane mees luusinud ka popstaari väravate taga ja proovinud maja juurde pääseda.

Nüüd aga selgus, et kinnipeetud mees lasti vabadusse ja talle ei esitatud millegi eest süüdistust. Kohalike kirjelduse järgi on tegemist valget nahavärvi ja pisut pontsaka mehega, kes on arvatavasti umbes 26-aastane.

Majade ümbruses asub ka pubi nimega The Flask. Pubis töötava mehe sõnul nägi ta kirjeldusele vastavat meest pubis istumas. Teenindaja sõnul oli mees narkootikumi mõju all. “Ta istus pubis kaks tundi, ei tellinud midagi ja vahtis nurka,” meenutab teenindaja. “Kui küsisin, kas ta tellib midagi, soovis ta Pepsit,” lisab ta. Karastusjoogi eest mees aga ei maksnud ja ühel hetkel tormas ta pubist lihtsalt minema.

Allikas: mirror.co.uk