Ülehomme Saku Suurhallis esineva funky-kuninga Jamiroquai lauljal Jay Kay`l (41) on korraldajaile ports nõudmisi. Näiteks soovib ta lava taha parimat musta kalamarja (caviar beluga), orgaanilist mett, sidrunit ja ingverit – viimaseid koorimata ja tükeldamata kujul, kõrvale aga teravat nuga ning puidust lõikelaudu.

Tallinnas sõitmiseks küsib laulja aga luksusautosid, nagu Audi A7 või Mercedes S Class, mis oleksid koos juhtidega kohe käepärast.

Briti staarile Jay Kay’le on halli tagaruumides eraldatud riietusruum, kuhu ta nõub ka väga erinevaid jooke, nagu parima kvaliteediga valget veini (Chablis Premier Cru ja Sancerre), Absolute Blue viina, Kronenburg 1664 õlut, aga ka energiajooke Red Bull ja Gatorade, limonaadi ja Sprite’i ning toatemperatuuril mullita mineraalvett.

Toitu silmas pidades rõhutab Jamiroquai tiim, et kogu toit peab olema serveeritud väga viisakalt ja staarile kohaselt ning soovitavalt spetsialistide poolt, kellel on kogemusi rock’n’roll toitlustamises!

Üks nõue näeb ette, et saali on keelatud kaasa võtta plastiknukke, suuri võtmehoidjaid ja -kette, metallist välgumihkleid, pehmeid mänguasju ja muid esemeid, mida võidakse lavale visata. Muude ettevaatusabinõude puhuks küsib staar kohalikke telefoninumbreid alates Tallinna lennujaamast, raudteejaamast, haiglast ja arstidest kuni keemilise puhastuseni välja.