Jana Kask: Katrin näitab oma tõelist palet!

"Kui ta tahab oma karakterist sellist muljet jätta, siis las ta näitab oma tõelist palet!" lausub Jana Publikule antud intervjuus resoluutselt. "Mina ei taha skandaale ja tänu oma sõprade toele tunnen end tugeva ja rõõmsana," arvab ta.

Jana Kase sõnul algas koostöö Katrin Siskaga Miss Jillioni projekti raames väga paljutõotavalt, kuid kujunes tõeliseks katastroofiks. "Niimoodi ei käituta inimestega, et algul lähened süda pärani avatud ja siis hakkad esitama rahalisi nõudmisi," kinnitab Jana koostöö lõppu.

Kade? Siskale ei meeldinud Jana koostöö Mai Skizoga

Jana sõnul sai Siska ja tema koostööle saatuslikuks liitumine Mai Skizo projektiga, mille raames Jana tantsumuusikale vastandina ajab hoopis rokilikumat liini, mis sarnaneb Nightwishi ning Evanescence'i stiiliga. "Ju talle see jah ei meeldinud," arvab lauljatar.

Väga mitmete mänedžeridega lahvatanud tülide kohta arvab Jana, et sellistest juhtumisestest selgubki, kes on head ja kes halvad inimesed. "Ma võin kindla veendumusega öelda, et head inimesed tulevad ja jäävad," rõõmustab ta ja kinnitab, et tõelised sõbrad ei reeda teda iialgi.

Jana Kask: I don't give a fuck, mis ümber toimub!

"I don't give fuck, mis ümber toimub, minul on mu sirge tee, millel kõnnin! Kui ma viimati temaga telefonis vestlesin, siis ma avaldasin Katrinile lootust, et ta ei hakka nii käituma, aga läks ikka nii. Ma ei hakka isegi lugema tema avaldust!" lõpetab Jana.

Kuula Jana Kase lugusid Miss Jillioni ja Mai Skizoga. Kumb meeldib rohkem?