See on kindel – kui üldse saab miski kindel olla! Kui läinud nädalal mõistatati, mis seob lauljatar Jana Kaske (21) ja tema bändi Mai Skizo trummarit Arvi Aigrot, siis nüüd ütleb Jana välja, et mees ei tiksu temaga ühes rütmis mitte ainult trummide taga proovis ja laval, vaid ka kodus.

«Me oleme elukaaslased,» kinnitab Jana. «Kui Arvi vend Alar on meie bändis kitarrist, siis Arvi on trummar ja helilooja, kes kirjutab ka lugusid – me mõlemad kirjutame.» Tuntud on ka kolmas vend Aivar Aigro, endine muusik, nüüdne kinnisvaraärimees, kes on abielus eksmiss Kristiina Heinmets-Aigroga.
Jana, kes jäi Arviga kaamerate ette «Eestimaa uhkuse» galal, annabki vennaste Alari ja Arviga praegu viimast lihvi oma uuele plaadile.
«Väga lahe, et me oleme kõik suur perekond ja plaat valmib,» sõnab Jana. Kui kaua nad on Arviga juba õndsas armutaevas hõljunud, selle jätab Jana muhelusega suunurgas veel enda teada: «See ei ole üldse tähtis, ma arvan. Tähtis on see, et me saame oma muusikaga edasi anda kõike positiivset, armastust ja seda, et inimesed oleksid teineteise vastu lahked, rahulikud, ägedad ja naudiksid iga hetke oma elust.»
Kuulake Janat! Ta on midagi sellist öeldes küll õigel teel!