Telenägu, «Miljon senti» saatejuht Janek Mäggi (35) võiks end nimetada kroonimiljonäriks. Mäggi figureerib dividendimiljonäride edetabeli teises pooles suhtekorraldusbüroo Powerhouse tuludega.

 Oma protsendi Mäggi rahavoogudest moodustab kindlasti ka majandusnõuandeid jaganud saate «Miljon senti» juhtimise tasu, kuid teletöö Janek Mäggit (pildil abikaasa Kätlin Mäggiga) majanduslikus mõttes vabaduse püünele just ei tõstnud. Firmaomanikuna ei kipu Janek, kes teenis parematel päevadel dividendituluna enam kui miljon krooni aastas, tulevikku ennustama. Ta sõnab vaid, et on väga raske öelda, mis edasi saab.
«Aastad 2005, 2006 ja 2007 olid kahtlemata toredad ja käibed kasvasid kiiresti,» tunnistab Janek, andes mõista, et raha ronis peaaegu ise uksest ja aknast tuppa. «Sel aastal rääkisime büroo üüri väiksemaks. Kulusid tuleb vähendada.»
Dividende makstakse välja mitmes osas või mitu korda aastas. Erinevalt palgast, kust arvatakse maha sotsiaal- ja tulumaks, peab dividendide pealt maksma vaid tulumaksu.