Janne oli just kolinud vahelduseks mõneks ajaks Los Angelesest Bahamale, kui rannas koeraga jalutades tema tee Briani omaga ristus.

"Briani koer jooksis minu koera juurde," räägib Janne ja naerab: "Nii et meie koerad tutvusid kõigepealt. Tema tuli ka ligi, me hakkasime rääkima ja sealt hakkas juba asi edasi susisema."

Brian tuli tol saatuslikul päeval just surfamast. Kaldal ootasid noormeest juhtumisi ka tema ema ja koer. "Nii et tutvusin kohe Briani emaga ka," muheleb Janne. "Tema ema on hästi tore, saan temaga ka väga hästi läbi."

Kinnisvaraäris tegutsev Brian tegeleb lisaks surfamisele ka graafilise disainiga. "Brianil on Bahamal maja, mida ta Airbnb vahendusel välja rendib," räägib lauljatar. "Brian armastab väga privaatsust, tal ei ole isegi oma Facebooki kontot. Ta on hästi introvertne – mina samuti. (Muheleb.) Sellepärast me ka nii hästi kokku sobime. Ma olen väga õnnelik. Kuna Ameerikasse minnes ja siin olles tunnetasin pikalt ka keelebarjääri, mõtlesin, et mul ei olegi väga võimalik väljaspool Eestit sügavamat suhet luua. Taust on niivõrd erinev ja tundus uskumatu, et kellegagi võiks Eestist nii kaugel selline side tekkida – aga tekkis."

Janne sõnul võlus teda Briani juures kõige enam see, et mees ei ole teda kunagi mitte millegagi survestanud. Janne ütleb, et kuna ta oli varasemas suhtes haiget saanud, soovis ta nende tutvuse alguses asju rahulikult ja aeglaselt võtta.

"Alguses ütlesingi Brianile, et ma ei ole üldse tõsisest suhtest huvitatud. Ma ei olnudki meie tutvumise alguses selleks valmis. Tema vastas selle peale, et see on okei," meenutab Janne. "Varem on mul olnud kogemusi, kus öeldes mehele alguses "ei", nad annavadki kohe alla. Viskavad käega, et noh, kui "ei", siis "ei". Aga see oli ka minu jaoks midagi uut, kui Brian ütles "okei", aga jäi samas mind ikka aitama. Nii saime väga headeks ja lähedasteks sõpradeks. Ta lasi justkui minul otsustada selle suhte üle."