"Kahetsen, et ei jõudnud enne Kriegeri loo eetrisse minekut teile kirjutada, sest mina olin ka üks tunnistajatest, kes oma silmaga nägi, kuidas Krieger purupurjus olekus autot juhtis. Sõitsin samal õhtul Kriegeri autost mööda ja imestasin, et miks auto on nii keset sõiduteed ennast parkinud.

Lähemale sõites märkasin, et auto kõrval urineerib silmnähtavalt tuikuv meesterahvas ja lootsin, et ta on antud autos vaid kõrvalistuja, sest sellises olekus auto juhtimine on täielik hullumeelsus. Sõitsin auto kõrvale ja aeglustasin oma sõitu veidi, et veenduda, kas mees on üksi või autos kaasreisija. Veendusin, et autos pole rohkem kedagi ja järelikult on silmnähtavalt tuikuv mees hetkel ise autoroolis, sain šoki.

Kohe peale seda (veel siis, kui mees urineeris) helistasin politseisse (ilmselt juhtus see juba palju varem, kui antud loos esinenud pere jõudis seda teha). Ütlesin politseile täpse asukoha Peetri tuuliku lähedal ja automargi. Mulle lihtsalt ei mahu pähe, kuidas on see võimalik, et purupurjus rooli istunud joodiku karistamiseks midagi politsei ette ei võtnud. Miks politsei kaaskodanike kõnedele ei reageeri, et purjus juhte autoroolist kõrvaldada?

Kuidas pean siis järgmine kord reageerima, kui purjus juhti näen? Kas pean teda vägisi auto kõrval kinni hoidma, kuni politsei lõpuks aega leiab, kohale sõidab ja veendub, et juht on purjus."