Tegemist on kangaärimehega, kellele kuulub ettevõte Sirkel Fabrics OÜ, mis tegeleb kangaste, kodutekstiili ja õmblustarvete hulgimüügiga. Sirkli ettevõttel sujub kenasti — koos varasematel aastatel teenituga lõpetas firma näiteks 2015. aastal kasumiga, mis oli enam kui 300 000 eurot.

Nii Kati kui Mati jäid Kroonika poolt tabamatuks, kuid jutud käivad, et avalikkuse ees madalat profiili hoidev Mati — temast ei leidu fotosid ei sotsiaalmeedias ega internetiavarustest — ja Kati veetsid koos aega juba Eesti riigi sünnipäeva ajal. Matil on seljataga abielu ja kaks gümnasistist poega, kes mõlemad õpivad välismaal. Katil on kooselust Jaan Tootsiga pisike tütar Karolina.

Seltskonna särav paar Kati Toots ja Jaan Toots lõpetasid oma 11 aastat kestnud kooselu 2014. aastal aastal ning juba aasta hiljem tunnistas Kati TV3 uudistele antud advendieelses teleintervjuus, et on leidnud uue armastuse. See tekitas loomulikult palju ärevust ja uudishimu ning väljaande Buduaar.ee veergudel teatas Kati, et tema südame on võitnud mees nimega Priit, kes libistas talle sõrme ka kihlasõrmuse.

Mis naise kihlusest täpsemalt sai, pole teada — alles möödunud suvel plaaniti üheskoos jalgsimatka Lõuna-Eesti loodusse: “Kuna olen väga halb orienteeruja ja eksin metsas kohe esimese puu juures ära, siis kogu meie väikese tiimi juhtimine on Priidu vastutada. Meie programmi juurde kuulub kindlasti kalapüüdmine ja Priit on kalanduses väga tugev spetsialist,” kiitis Kati ajakirja Eesti Naine veergudel.