Aktiivne sinine ärataja ja konservatiiv väisas esmaspäeva õhtul Kalevi ja Rocki korvpallilahingut ning peab end Kalevi fänniks. Ent kui viimase mängupausi ajal tantsutüdrukute kava taustaks venekeelne lugu kõlas, otsustas noorsand hallist lahkuda ning sellest teatraalselt sotsiaalvõrgustikus Twitter teada anda.

Madisoni emotsioonipurse on tekitanud pahameeletulva kodanikes ning julgema suuvärgiga kodanikud tituleerivad meest kahepalgeliseks. Raadiohääl Eeva Esse esitas Madisonile järgneva küsimuse, millele mees veel vastanud pole:

@JaakMadison Huvitav millised on EKRE poolt aktsepteeritud keeled, mille taustal naised tantsida võivad?
— Eeva Esse (@EsseEeva) May 19, 2015

Jaak Madison põhjendab korvpallimängult lahkumist hoopis sellega, et mängu lõpuni oli jäänud 30 sekundit ning tema lemmikmeeskond Kalev oli õnnetus kaotusseisus. Küsimuse peale, kas mustanahalised korvpallurid meeskondade ridades ka Madisoni riivasid, vastab ta eitavalt.

"Korvpall ja sportlased on teine teema. See on tervitatav," leiab Madison ning arvab, et kui erinevast rahvusest või rassist inimene on viibitavas riigis sellele kuidagi kasulik, on situatsioon sootuks teine.

"Kui oled hea korvpallur ei mängi mingit rolli, kas sa oled jaapanlane või mustanahaline," lisab Madison.

Massiimmigratsiooni Madison siiski ei poolda ning sõnab kindlameelselt, et Eestis on võõrrahvusest elanike protsent niivõrd kõrge, et immigrantide vastuvõtt ei ole mõeldav enne, kui kogu Euroopa Liidu riikides on see protsent samale tasemele viidud.