Kõmuväljaanne süübib teemasse ja paljastab, et 29-aastane Panettiere näeb oma 4-aastast tütart väga harva, kuna elab Los Angeleses. Kuulduste kohaselt on Panettiere’il ja tema uuel noorel peigmehel Brian Hickersonil äärmiselt rajud pidutsemisharjumused, mis on ka põhjus, miks Klõtškol asjast villand sai ja ta lapse minema viis. Kaya kasvab nüüd Ukrainas, isapoolse vanaema valvsa pilgu all.

Panettiere’ile lähedalseisvad allikad kinnitavad, et näitlejatari emotsionaalne seisund on hetkel kohutav ning loodetavasti paneb tütrest ilma jäämine teda oma eluviise ümber hindama. Ometi olevat lahendus veel kaugel, kuna Panettiere ei kuulavat mitte kellegi nõuandeid. “Hayden teab ise väga hästi, et praegu pole lapsel tema juures hea. See uus suhe hävitab teda, see pole tema tervisele mitte kuidagi kasulik,” kommenteerib anonüümsust palunud allikas.

Avalikkuse huvi Panettiere’i eraelu vastu on viimasel ajal hüppeliselt tõusnud, kuna kuuldused tema vägivaldsetest kalduvustest ja sõltuvusprobleemidest ületavad uudiskünnist üha tihemini — näiteks käis politsei hiljaaegu rahustamas kodust olukorda, kus näitlejatar oli pärast oma uue peigmehega pidutsemist hüsteeriasse sattunud ja mehele kallale läinud.