Momoa karvane väljanägemine on aidanud tal saada rolle nii populaarses telesarjas "Troonide mäng" kui ka fantaasiamärulis "Aquaman" ning võitnud miljonite fännide südamed üle maailma.

Nüüd jagas näitleja oma Instagrami kontol videot, kus ta seisab plastikut täis kõrbes ja väidab, et raseeris oma lõuga viimati 2002. aastal ning hakkab siis kaamera ees näolt karvu eemaldama. Seda kõike teeb ta eesmärgiga tõmmata tähelepanu tõsiasjale, et maailm upub plastiku sisse ja inimesed peaksid hakkama rohkem prügi sorteerima, alustades näiteks sellest, et eelistavad taaskasutatavaid joogipurke plastikust pudelite asemel.

"Muutus paremuse poole... minu laste, sinu laste ja maailma heaks. Viime ellu positiivse muutuse oma planeedi tervise heaks," lausus Jason video lõpus. "Puhastame ära oma Maa ookeanid. Liitu minuga sel teekonnal."

Fännid on aga sellegipoolest leinas ja igatsevad taga karvast Jasonit. Üks neist näiteks säutsus Twitteris: "Issand jumal, Jason Momoa. Ma ei tule muutustega hästi toime ja kohe kindlasti mitte, kui habe ära raseeritakse." Teine fänn tõdes, et ta "tunneb ennast tühjana".