“Ajad on muutunud ning see on suurepärane, et tänapäeval on lapse saamiseks nii palju erinevaid võimalusi,” rääkis Jen ja lisas, et peremudel ei pea olema sugugi tüüpiline. "See ei pea tingimata olema traditsiooniline mudel, kus on ema, isa, kaks last ja koer."

Selle väitega ei nõustu aga O'reilly, kelle sõnul Anistoni suhtumine ohustab traditsioonilst USA peremudelit. Mees võttis teema üles oma saates "The O'Reilly Factor", kus ta nimetas üksikema elustiili promomist ühiskonnale hävitavaks. 

"Tema sõnumit kuulavad 12- ja 13aastased. "Hei, te ei vaja kutti. Te ei vaja isa." Selline suhtumine võib saatuslikuks saada," ütles mees teisipäevases saates.

Nüüd on omakorda Aniston andnud vastulöögi O'Reilly'le. "Loomulikult on ideaalne perekond selline, kus lapsevanemateks on kaks täisealist inimest. Vanemaks olemine on maailma kõige raskem töö," ütles ta väljaandele People.

"Ja loomulikult ootavad paljud naised printsi valgel hobusel, kes sobiks hästi ka isaks. Kuid nende pärast, kes ei ole oma Bill O'Reillyt veel leidnud, on mul hea meel, et teadus on nii arenenud ja lapse saamiseks on ka muid võimalusi."