Brad Pitt ja Jennifer Aniston on väidetavalt lähedasemad kui kunagi varem, kirjutab Mirror.

Endistele abikaasadele lähedased allikad räägivad, et Bradi ja Jeni sõprus on taas õitsele löönud, ning nad toetavad üksteist. Ilmselt teavad juba kõik, et Bradil on käsil lahutusprotsess oma endisest abikaasast Angelina Jolie´st. Räägitakse, et Pitt on saanud suurt tuge just nimelt Anistonilt, kes on teda oma nõuga aidanud.

"Brad polnud kindel, et ta Jenist midagi kuuleb, nii et kui ta helistas, oli ta tõesti puudutatud. Jennifer tunneb teda paremini kui enamik teisi," rääkis üks neile lähedane allikas.

Allikas lisas, et Brad kasutas nüüd Jeni soovitusel mõistlikke tehnikaid lahutusega toimetulemiseks. Aniston teeb näiteks pilatest ja joogat, et ära hoida stressi ja ärevust. Tuleb välja, et see on ka Pittile kasuks tulnud.

"Lahkus ja armastus, mida Jen talle viimase paari kuu jooksul andnud on, on veelgi tugevdanud tema armastust ja austust Anistoni vastu," rääkis neile läedane allikas.

Pitt ja Aniston ühinevad peagi ka tööalaselt. Nimelt nõustusid nad koos osalema virtuaalsel otseülekandel, kus loevad ette 1982. aasta filmi "Fast Times at Ridgemont High".

Viisteist aastat pärast nende lahutust nähti neid koos käest kinni hoidmas, kallistamas ja üksteisele jumalikult otsa vaatamas. Siiski räägitakse, et nad on lihtsalt head sõbrad.