Aniston, kes on tunnistanud, et on uuesti armastamiseks valmis, pole oma multimiljonärist kaaslase nime veel fännidele ja sõpradele avaldanud, vahendab veebileht The Gal Post. Teada on, et uus kaasa jääb Hollywoodi ümbritsevast meelelahutusmaailmast väga kaugeks.

Kallim, keda Hollywoodi kaunitar tublilt varjab, on isegi lähedastele veel tundmatu. Paar kohtus ühise tuttava juures toimunud kokkusaamisel.

Väidetavalt oli lahutus Therouxist Anistonile nii kurnav, et ta otsustas isegi kosjakontori abi kasutada. Näitlejanna valitud asutus on spetsialiseerunud kuulsustele kaaslase leidmisele. Ideaalse paarilise võib leidi küll kõigi seast, kuid enda kliendiks võtab kontor vaid jõukamaid. Esimene kohting võimaliku partneriga maksab kleindile 750 000 eurot.

Selgub, et Austraalia ajakirjanik on suutnud salapärase multimiljonäri ka üles leida. Mees tunnistab, et ta kaasa on imeline naine ning ta on kõigeks avatud. Müstiline härra on pühendunud, et oma uut kallimat tõelise kuningannana kohelda, sest otsib kaaslast terveks eluks. Ta tõdeb, et kuigi pole just Brad Pitti välimusega, siis sõna "afäär" ei kuulu tema sõnavarasse.

Näitlejanna ise pole suhet kommenteerinud.