Täna, 16 aastat tagasi, lahkus Jennifer Aniston sarjast "Friends", et keskenduda oma abikaasale Bradile, ning luua kauaoodatud pere, kirjutab Mirror.

Kuid selle asemel armus Brad filmi "Härra ja proua Smithi" võtetel näitlejanna Angelina Jolie´sse. Brad lahkus Jenniferi juurest 2005. aasta jaanuaris.

36-aastane Jennifer elas seda väga raskelt üle, ning suur hoop tabas teda ka siis, kui ta sai teada Angelina ootab last ja seda kaks kuud enne nende lahutuse jõustumist.

Jennifer sai beebiuudisest teada ühe ajakirjaniku käest, kes läks toona temaga intervjuud tegema. Ajakirjaniku kirjelduse järgi nägi Jennifer pärast seda teadet välja, nagu teda oleks südamesse pussitatud. Ta nuttis mitu minutit vaikides, ta sai kõvasti haiget.

Jennifer ütles, et ta ei uskunud neid kuulujutte, mida Angelinast ja Bradist räägiti. "Ma uskusin oma abikaasat," ütles Jennifer.

Ta püüdis olla vapper, ning eluga uuesti edasi minna vallalisena, kuid ikkagi tegi see kõik talle haiget veel pikalt. "Ma oleksin robot, kui ma ütleksin, et ei tunne viha, valu ega piinlikkust," ütles ta. Jennifer on arvamusel, et see kõik tuli tema ellu mingi kindla põhjusega.

Nii Brad kui ka Angelina on öelnud, et nende afäär ei saanud alguse siis, kui Brad veel Jenniferiga koos elas.

Hoolimata sellest on Jennifer siiski tunnistanud, et tema kooselu Bradiga oli õnnelik. "Ma armastan Bradi; Ma armastan teda väga. Armastan teda elu lõpuni. Ta on fantastiline mees. Ma ei kahetse seda ega kavatse ennast selle pärast hukka mõista. See oli ilus, keeruline suhe," sõnas Aniston.