Anistoni tähelend algas 90ndatel, mil ta telesarjas "Sõbrad" ühte peategelast kehastas. Näitlejanna austajad on korduvalt tõdenud, et olenemata möödunud aastatest on Anistoni välimus tema karjääri algusaegadest minimaalselt muutnud, vahendab Mirror.

Nii suurepärast figuuri saavutab muidugi tervisliku elustiiliga. Aniston on tunnistanud, et eelistab vahel paastuda, armastab joogat ning proovib kätt isegi poksitrennis. Kuid mida on näitlejanna veel teha lasknud, et isegi kortsud ta näole ei ilmu.

Kliiniku Glow by MYA spetsialist selgitab, et kindlasti on Aniston kasutanud ühe kõige tavapärasema protseduuri abi. "Pakun, et Jennifer on lasknud laubal ja silmade ümbruses oma kortse vähemaks süstida. Süstide mõju kestab enamasti kolm kuni kuus kuud."

Näitlejanna ise on varasemalt ka avalikult tunnistanud, et on lasknud oma nina opereerida. "Sellega saab selgitada Anistoni nina muutust, kuid leiame, et lisaks räägitud vaheseina operatsioonile, on ta lasknud nina ka veidi peenemaks teha." Sellise protseduuri hind jääb 6 000 ja 10 000 USA dollari vahemikku.

Kuigi õelamad keeled võivad väita, et Aniston on lasknud end pea igast nurgast kohendada, siis tunnistab spetsialist, et tegelikult on näitlejanna välimuse kõige suurem saladus siiski suurepärased geenid.