Filmi "Hustlers" staar Jennifer Lopez jagas hiljuti enda isiklikku ahistamise lugu noore näitlejatarina. Lopez meenutas ebamugavat hetke, kui režissöör palus tal väljaspool võtteplatsi särk seljast ära võtta, vahendab USAtoday.

"Mille vaatamiseks?" olevat Lopez selle peale küsinud. Režissöör põhjendas seepeale, et peab veenduma naise kõlblikkuses tulevasteks alastistseenideks. Režissöör soovis näha naise rindu.

"Ma vastasin eitavalt ning ma seisin enda eest," meenutab Lopez. "Ma mäletan, et läksin selles olukorras paanikasse. Toas oli ka naissoost kostüümidisainer ja režisööör palus mul ikka särki seljast võtta." Õnneks on naine päris New Yorgist, kus inimesed end palju kehtestama peavad. "Ma andsin talle eitava vastuse. Ütlesin, et võid mu rindu näha alles võtteplatsil", meenutab Lopez.

Lauljatar usub, et režissööri survele allumine poleks lõppenud särgi eemaldamisega. "Kui sa annad endast sõrme, kaotad käe. Järsku arvab too inimene, et tema jaoks on kõik lubatud. Kuna ma kehtestasin meie vahele väikese piirangu, siis ta tõmbus tagasi," meenutab Lopez. "Hiljem ta isegi vabandas mu ees."