Kontsert oleks aset leidnud India kriketiliiga avamängul, mida jälgib The New York Timesi hinnangul umbes 60 miljonit inimest, vahendab Huffingtonpost.

Kuuldavasti suutis Lopez oma võimalused aga vastu taevast lasta, nõudes korraldajatelt eralennukit ja hulgaliselt uhkeid hotellitube oma massilisele stilistide ja assistentide armeele. Igal juhul jäid kontserdijutud katki pärast seda, kui Lopez oli korraldajatele ära saatnud nimekirja kontserdiks vajalike tingimustega. Ka on kriketimängu peaesinejaks Lopezi asemel juba välja kuulutatud Pitbull.

Staaride kolossalsed nõudmised kontserdikorraldajatele pole loomulikult mingi uudis ning Lopez on samuti olnud üks nendest poptähtedest, kelle vajadused üpris "rafineeritud" kipuvad olema. Varasemalt on ta näiteks soovinud lava taha valgeid diivaneid, valgeid lilli, valgeid küünlaid ja valget kala.

Kui Lopezi diivatsemine osutub korraldajatele lihtsalt kulukaks, siis mõnede staaride nõudmised on olnud lihtsalt veidravõitu: Mariah Carey on soovinud lava taha kassipoegi ja tuvisid, Katy Perry klaasist uksega külmkappi, Kanye West Versace käterätikuid ning Jay-Z personaalset sigarikeerajat.

Siiski on aga teada, et veidraid tellimusi esitatakse korraldajatele mõnikord ka selleks, et need kogu tingmiste nimekirjale korralikult ja üksikasjalikult tähelepanu pööraks.