Tint tema lahutuspabereil pole veel kuivanud, kuid juba patseerib JENNIFER LOPEZ ringi uue kallima BEN AFFLECKiga.

Tema 33. sünnipäev oli peaaegu möödas, kuid Jennifer Lopezit ootas veel üks üllatus. 24. juuli, kui kell lähenes keskööle, lahkus näitlejatar oma treilerist, et teha New Yorgi Metropolitani kunstimuuseumi treppidel päeva viimane stseen filmile The Chamber-maid («Toateenija»). Surisevate kaamerate asemel leidis ta eest 200pealise võttemeeskonna, kes hõiskasid üheskoos: «Palju õnne sünnipäevaks!»

«Ma armastan teid kõiki!» hüüdis Jennifer, haaras käigu pealt kaks torditükki ning tuiskas treilerisse tagasi. Miks? Sest seal ootas teda Ben Affleck (29). Isegi mees, kes on armunud seksisümbolisse, peab sööma.

Kuidas need asjad Jenniferil nii kiiresti käivad? «Kui ta midagi tahab, peab ta seda saama kohe. Ja ta tahtis seda,» teab moefotograaf Gilles Bensimon.

Kuulutas tundeid ajalehes
22. juuli, kolm päeva enne seda kui Jennifer ja tema tantsijast abikaasa Cris Judd lahutuse sisse andsid, tutvustas Lopez Affleckit kui oma uut boyfriendi. Sõprade sõnul on ta mehest kõrvuni sisse võetud. «Tema meelest on Ben  tohutult andekas, tark ja naljakas,» räägib üks Jenniferi sõbranna.

Bronxis sündinud Jennifer ja Bostonist pärit Ben tutvusid möödunud talvel filmi Gigli võtetel. Märtsis ostis Affleck ajalehtedes reklaamipinda, et kuulutada, kui fantastiline naine on Jennifer. Sümpaatia oli vastastikune. «Me mõlemad üllatasime teineteist,» rääkis Lopez Oprah Winfrey talk show’s mais. «Ma arvasin, et ta on selline tüüpiline Hollywoodi poiss, aga selgus, et ta on väga sarmikas, armas ja kena inimene.»
Kuulujutte armastusest tööpostil eitasid mõlemad, nagu ka teineteiseleidmist suve hakul. See juhtus nende sõnul mitu nädalat hiljem. Kuid Affleck, kes käis Lopezi restorani Madre avamisel ning kutsus ta veidi hiljem Los Angeleses lõunale, oli ilmselgelt armunud juba kevadel. «Ben püüdis Jenniferile ligi pääseda,» teab üks asjassepühendatu.

Salaromantika
Armunud paar väidab, et armuleek lahvatas alles 21. juulil, paar päeva pärast seda, kui Lopez ja Judd olid otsustanud oma 10 kuud kestnud abielule punkti panna. Affleck lendas Los Angelese-sse Lopezi rendivillasse, kus neid nähti rannal suudlemas. Algas tormiliselt romantiline nädal, mille jooksul püüdis paar ajakirjandusega peitust mängida. Näiteks korraldas Affleck Lopezile üllatus-sünnipäevapeo restoranis Park. Afflecki taskus peitus ka väike isiklik üllatus Harry Winstoni valgete ja kollaste teemantidega käevõru näol. «See siin on kaunile naisele, keda ma armastan,» teatas Affleck Lopezi kolmekümne sõbra-sugulase ees. Kui kohale saabus paparazzoparv, põgenes paar eraldi autodes, et paari kilomeetri pärast jälle kohtuda. Mõni päev hiljem poseerisid nad juba lahkelt filmi The Chambermaid fotograafile. «Nad suudlesid vist vähemalt 15 minutit järjest,» räägib üks pealtnägija. «Jennifer tundus olevat nii õnnelik.»

Teineteise jaoks loodud?
Lopezil ja tema uuel väljavalitul on nii mõndagi ühist — näiteks kaheksakohaline filmihonorar ja albumid väljalõigetega kõmulehtedest. Mõlemad on tippu jõudnud raske tööga, mõlemal on selja taga keerulisi armulugusid. Lopez on olnud kaks korda abielus —13 kuud kelner Ojani Noaga ja 10 kuud Cris Juddiga. Affleck on pärast lahkuminekut näitlejatar Gwyneth Palt-row’st suhelnud näitlejataride Pamela Andersoni, Shoshanna Lons-teini ja Famke Jansseniga. Ning veetnud kolm kuud viinaravil. «Ma polnud oma eluga rahul,» põhjendas Affleck terviseprobleeme möödunud kevadel. «Joomine ajas asjad veel hullemaks. See juhtis mu tähelepanu kõrvale.»

Lopezist, kes ei joo ega suitseta, peaks Affleckile, kes pole samuti ligi aasta alkoholi puutunud, pahedest võõrdumisel abi olema küll. Kuid mis edasi saab? «Ma ei imestaks, kui nad järgmisena pulmakutsed välja saadaks,» pakub üks Lopezit tundev inimene.