Aasta tagasi oli Lopezi lopsakas tagumik plastilise kirurgia kliinikutes suurmood: lameda pepuga tüdrukud lasid endale üksteise võidu istmikuproteese paigaldada.

Dr. Richard Fleming Beverly Hillsi esteetilise kirurgia instituudist ütles, et Lopezi huuled on endiselt ihaldusväärsed, aga tema istmikku ei taha praegu endale enam keegi, kirjutab National Enquirer.

Kuigi nõudlus klassikaliste kaunitaride Catherine Zeta Jonesi ja Charlize Theroni näojoonte järele on alati tugev, leidub alati keegi, kes tahab sarnaneda nende naistele, kes on hetkel moes. Paljud naised küsivad Nicole Kidmani, Charlize Theroni ja Carrie-Anne Mossi nina, Catherine Zeta Jonesi, Angelina Jolie ja Halle Berry silmi ning Angelina Jolie, Liv Tyleri ja Jennifer Lopezi huuli.

Lõuajoone poolest on kõige trendikamad Kate Beckinsale, Kate Hudson, Cate Blanchett ja Cameron Diaz, kõige ihaldusväärsemad põsed aga on Beyonce’il, Renee Zellwegeril ja Jennifer Connellyl.

Rasvaimusse tulijad ihaldavad Rebecca Romijn-Stamose, Britney Spearsi ja Jennifer Garneri keha.

Meeste hulgas on populaarsed Keanu Reevesi, Ben Afflecki ja Colin Farrelli nina, Johnny Deppi, Russell Crowe ja Hugh Jackmani lõug ning Jude Law, Justin Timberlake´i ja Matt Damoni huuled. Parimad silmad on Ashton Kutcheril, Johnny Deppil ja Brad Pitt, ihaldusväärseimad põsed Mark Wahlbergil, Ed Burnssil ja Leonardo DiCapriol ning lõug Matt LeBlancil, Viggo Mortensenil ja Rob Lowel.

Keha kujundavad patsiendid tahavad näha välja nagu Vin Diesel, Will Smith ja Tom Cruise. Millegipärast ei ihka keegi endale Woody Alleni keha.