Nii juhtub, kui «Seksi ja linna» vaatamisega liiale minna. JENNIFER LOVE HEWITT on oma peigmehe ALEX BEH’ga koos olnud seitse kuud – ja tal on kihlasõrmus juba välja valitud.

«Tegelikult on mul kolm sõrmust välja valitud, sest ma tunnen, et osutan mehele sellega teene,» pajatas ta Ellen DeGeneresi saates. «Naised on väga arusaamatud. Nad ei tea kunagi, mida nad tahavad, ja nad ei oska seda meestele selgeks teha. Mul on tunne, et ma ei taha ärrituda, kui ta valib vale sõrmuse.»

Niisiis, kui Alexil on käes abieluettepaneku tegemise aeg, peaks ta lähtuma järgmisest soovitusest: «Kui asi selle vestluseni jõuab, kui päevakorrale kerkib abielu teema, ütlen ma: «Kas tead, mis imelik lugu? On olemas Tiffany’s pood, ja seal on kolm sõrmust. Kui sa valid ühe neist kolmest, olen ma väga elevil. Aga kui sa lähed omapead sõrmust otsima, tuleb meil valmis olla piinlikuks hetkeks. Miks sa seda peaksid tahtma?».»

Loodetavasti on Tiffany’s müüjad Jenniferi soovidega kursis ja juhatavad noormehe õige sõrmuse juurde. Ja lahkumineku puhuks võiks ka midagi varakult valmis osta…