Telesaates "Tuhat tervist" rääkis Jesper Parve, et hea seksi tunnus on see, kui pärast on naeratus huulil ja tuleb hea uni. Kuigi kõigi meeste eest rääkida ei tea, see, mida tema elust tahab on just need neli eelnevat. "Kindlasti ka mõnes mõttes selline eneseteostus ja eneseareng. Kõige tähtsam on ikkagi see, et oleks head mõtted ja hea energia."

Nagu igal mehel, nii on ka Parvel oma pahed, kuid suitsetamist ja liigset alkoholi tarbimist nende hulgas kindlasti ei ole. "Suitsu ma ei ole isegi kunagi teinud, sest ma olin päris pikka aega profisportlane ja see oli täiesti välistatud. Napsu ma võtan, aga nii mõõdukalt ja arukalt. Selles mõttes, et see naps võib olla suur abimees ja võib ka olla selline suur vaenlane. Heast veinist ma kunagi ära ei ütle. Vahest juhtub ka sõpradega nii, et peab saunas viina tegema ja kõike peab tegema, aga ikka nii mõõdukalt, et see sinu kohalolekut ja hetkes olekut ära ei tapaks. Pohmell mulle väga ei meeldi."

Parve peab õnneliku mehe valemiks õnnelikku naist. "Tegelikult see tõesti on ka, et kodune õnn sõltub hästi-hästi palju naisest."