Parve tõdes telesaates "Õhtu", et ei tea ise ka, kuidas nii olulise küsimuse esitamisega nii kaua aega läks. "Ma arvan lihtsalt, et meil on olnud nii hull kooselu, et ma ei tea, on ära ununenud või ei ole olnud aega selle jaoks."

Ka Ojasaar tõdeb, et 10 aastat on nii kiiresti läinud, et suhe tundub ikka värske. "Tihtipeale inimesed kihluvad või abielluvad siis, kui enam suhtes midagi järgi ei ole jäänud. See on nagu viimane asi, et äkki läheb paremaks. Meil nagu küll sellist asja ei olnud. Tõesti noh, ma olen ikka kuradi õnnelik, ausalt," oli ka parve elukaaslase arvamusega nõus.

Parve laskus ühele põlvele Bali saarel, kus paar ka varem käinud on. Ojasaar tunnistas, et ei teinud mingeid ootuseid ning küsimus tuli tõesti suure üllatusena. "Ma olen õppinud seda, et enamus suhted lähevad selle pärast luhta, et meil on ootused ja eeldused. Meil oli kokkulepe, et 10 päeva enne, kui meil 10 aastat täis saab, tähistame oma kooselu. Ma otsustasin, et ma ei tee mitte mingisuguseid ootuseid, ma lihtsalt naudin seda päeva. Meil oli olemas Jesperi ema, kes võttis lapsed ja ma olin täiesti teinud enda jaoks selgeks, et ma lihtsalt naudin päeva. Kuidagi meil ei olnud see abielu asi üldse õhus, see oli tõesti suur üllatus."

Tulevane peigmees selgitas, et oli kõik minutipealt paika planeerinud, kuid kohalikud olud keerasid kõik pea peale. "See koht, mis oli sündmuseks planeeritud, see muidugi asus 27 km eemal kohast, kus ma arvasin, et see asub. Sinna sõit oli juba 2 tundi. Väiksema lapse pidime kaasa võtma ja eeldasin, et ta magab, aga ei, ta röökis terve tee sinna. Ja noh, palju asju oli selliseid ning võttis südame värisema, et kõik plaanipäraselt ei lähe."