Vanilla Gorilla alias Jesse James tahab, et me teaksime - ta ei ole mingi nats!

 
 Foto, millel ta Hitlerit imiteerib, oli tehtud nalja pärast. «Ma näen endale näkku vaadates, et see oli korraks naljakas,» räägib ta Nightline'i intervjuus. «See kestis võib-olla minuti, aga vaadates seda nüüd, oma praeguse elu kontekstis, ei ole see üldse naljakas... Minu kehas ei ole rassistlikku soolikat.»
Vanilla Gorilla selgitab, et kui nad Sandra Bullockiga lapse adopteerisid, ei hoolinud ta raasugi, et laps oli mustanahaline - nad lihtsalt tahtsid kodu anda lapsele, kes seda kõige rohkem vajab. «Minu ainus tingimus oli, et me lapsendame selle lapse, kes meid kõige rohkem vajab,» pajatab ta. «Näha Sandrat emarollis oli kõige vaimustavam asi, mis ma näinud olen. Ta oli nagu kala vees... niipea, kui laps tema kätele pandi, oli see automaatne ja vaimustav. Ma leidsin uue usalduse tema vastu ja sain kindlust, et ta ei lähe mu juurest ära, ja meie suhe puhkes õitsele.»
See jutt tundub juba kahtlane. Misasi seal õitses, kui Vanilla Gorilla jätkas tekstisõnumite saatmist oma armukestele? Ainult suguhaigused...