Uus nädal, uus Vanilla Gorilla seksiskandaal. Ehkki see on tegelikult ikka seesama vana skandaal, lihtsalt uued üksikasjad tulevad välja. Jesse Jamesi armuke MICHELLE «Bombshell» McGEE paljastab, et Jesse jätkas talle tekstisõnumite saatmist ka peale seda, kui tema ja abikaasa Sandra Bullocki perre saabus adopteeritud poeg Louis.

 
Ühtlasi selgub, et Jesse oli Sandrale truu vähemalt ühel moel - ta ei kõssanud lapsendamisest armukesele sõnakestki. Sõnumite vahetamine läks lahti samal päeval kui McGee andis paljastava intervjuu ajakirjale In Touch - ja tema algatas selle. «Watcha doin stranger,» lähetas McGee ajakirjanike nähes sõnumi teele ja sai peagi vastuseks: «Nuthin! Was just think'n bout u this morning.» McGee lõpetas sõnumivahetuse sõnadega: «Ahhhhh you miss me lol.»
Jesse'i ja Sandra adopteeritud lapsest ei teadnud McGee midagi. «Mul polnud õrna aimugi,» ütleb ta. Sandrast on tal jätkuvalt kahju, aga «nad magasid üheksa koeraga ühes voodis. Sandrale meeldis koertega magada.» Stiilne naine igal juhul.