Vanilla Gorilla alias Jesse Jamesi kohta on liikvel nii palju kulujutte, et ei jää muud üle kui need siia punkthaaval kirja panna:

 
* Armuke nr 2 striptiisitar Melissa Smith tutvus Jesse'iga internetis - täpselt samamoodi nagu armuke nr 1 Michelle «Bombshell» McGee. Jesse võttis naisega ühendust 2006. aastal (kui ta oli Sandraga aasta aega abielus olnud) MySpace'i vahendusel pärast seda, kui ta oli näinud tema striptiisietendust oma West Coast Choppersi peol. Ta kutsus naise oma kontorisse külla. Nad seksisid juba samal päeval kontori sohval ja nende suhe kestis kaks aastat.

  • Los Angelese fotograaf Brigitte Daguerre räägib portaalile TMZ, et seksis Jesse'iga aasta jooksul neli korda. Nad vahetasid sadu seksist nõretavaid tekstisõnumeid. Ühes sõnumis teatas Jesse, et ta tahaks olla naise «ahv».
  • Neljandat armukest esindab staariarmukeste kaitsja Gloria Allred. «Ma esindan üht ilusat modelli ja ärinaist,» ütleb Allred. «Tal oli Jesse Jamesiga intiimsuhe, mis kestis kolm aastat. Jesse võrgutas teda ja tal olid naise vastu tunded. Ta otsustab lähiajal, kas ta astub avalikkuse ette. Ta võib suhet tõendada sadade SMS-ide, e-kirjade ja fotodega. Nende suhe katkes alles siis, kui puhkes see skandaal.» Tänaseks on naine öelnud, et ta ei kavatse oma lugu avalikustada. Ilmselt laekus tema pangaarvele teatav summa raha...
  • Vanilla Gorilla pole armukese nr 1 Michelle «Bombshell» McGee antud hellitusnimi - selle nime mõtles Jesse endale ise välja. Talle kuuluvate ettevõtete nimistus on nimelt ka Vanilla Gorilla LP nimeline. Ettevõte registreeriti 2004. aastal ning see asub tema West Coast Chopper'si garaažis.
  • Jesse'i maksupettuse eest vanglas viibiv eksabikaasa Janine Lindemulder võitleb parasjagu nende ühise tütre Sunny hooldusõiguse eest. Ta väidab, et Jesse pettis nende abielu ajal ka teda. Janine loodab, et Sandra ei kao Sunny elust. «Sunny jumaldab Sandy't, ja Sandy teda. Ta on teretulnud osalema Sunny elus.»
  • 2007. aastal süüdistas ühe Jesse'i kompanii juhtivtöötaja teda seksuaalses ahistamises. Kui naine teatas talle e-kirjas, et tal kõht valutab, vastas Jesse: «Mul on spetsiaalset vedelikku, mis valu ära võtab.» Paar lahendas juhtumi kohtuväliselt - naine sai Jesse'ilt 725 000 dollarit valuraha.
  • Üks teine West Coast Choppersi naistöötaja väitis 2000. aastal, et Jesse sundis teda endaga seksima. «Ta sundis mind seksima, röövis mu, pani mind luku taha ja ähvardas mind. Ta hävitas mu elu.» Naine kaebas Jesse'i 2001. aastal kohtusse, kuid ka see juhtum lahendati kohtuväliselt.
  • Armukestest enam kahjustavad Sandra mainet kuulujutud, et Jesse on rassist ja neonats. Kolleegid räägivad, et tal on kontoris Hitleri pildiga surfilaud. Väidetavalt on olemas ka üks foto, millel Jesse teeb «Sieg Heil» natsitervitust.

Vaevalt, et sellega asi piirdub. Ainus, kellele see seebiooper rõõmu teeb, on Tiger Woods.