Lapseootel ja kihlatud Hollywoodi tippkaunitari ootab sel aastal ees mitu tähtsat sündmust.

 

Jessica Alba (26) jaoks on aasta alanud heade uudiste tähe all. Tal on välja tulemas mitu uut filmi ning tema isiklik elu näeb samuti välja üsna roosiline — filmitäht saab peagi emaks ning valmistub koos oma kihlatu Cash Warreniga altari ette astuma. Järgnevas intervjuus räägib ta, kuidas viimane aasta tema elus on sundinud teda mitmes küsimuses meelt muutma.

On sul plaanis abielluda?
Ma pole unelmate pulmade peale tegelikult mõelnud. Nooremana võisin ma sellest ju fantaseerida — beebid ja pulmad ja kogu see värk. Aga ei, mida vanemaks ma sain, seda keerulisemaks see läks. Mu vanemad on 26 aastat abielus olnud, aga mina mõtlesin, et olgu, olen 20aastane ja olen kellegagi koos, olen 30aastane, ja ikka sama inimesega koos, siis juba 40aastane, ja ikka on mu kõrval sama inimene. 50aastane — sama inimene. 60aastane — sama inimene. 70aastane, 80aastane, kui jumal annab, siis ka 90aastane, ja ikka olen koos sama inimesega. Mis tunne see on? Ma ei tea. Kas see inspireerib? Kas armastus on ikka veel elus? Kas seks toimib? Kas suhe esitab sulle ikka veel väljakutseid? Kas te pole juba kõigest rääkinud? Jah, sünnivad lapsed ja neid tuleb koos kasvatada, aga kui nad kodust lahkuvad, mis siis saab? Veel lapsi? Ja lõpuks istub see naine seal ja tema rinnad ripuvad maani, ja küsib, kas mees tahab tõesti veel lapsi? Samal ajal kui mees jahib väikeseid 20aastaseid bimbosid.

Mida su poiss-sõber asjast arvab?
Ma ei kavatse rääkida sellest, mida mu poiss-sõber arvab. See on asi, mida ma pressiga ei jaga. Ma räägin ainult filmidest.

Kes on maailma seksikaim näitleja?
Hmm. Ma olen kohanud mõningaid strippareid. Ei, ma teen nalja. Seksikaid näitlejaid on nii palju. Scarlett Johansson on hullult seksikas. Jessica Biel on seksikas, Eva Mendes ka. Angelina Jolie on vapustavalt seksikas. Miks mina? See ei ole loogiline.

Sa näed alati nii hea välja. Kas sa lööd end iga päev üles?
Ei-ei-ei. See on ainult ajakirjanduse jaoks. Ma harjan juukseid ja seon need patsi. Käin duši all, aga ei jumesta end. Teen natuke seda ja teist, viskan mõned riided selga ja püüan kõike liikumises hoida.

Kas Los Angeleses on hea välimus oluline?
On küll. Tüdrukud lähevad seal hulluks. Eriti Beverly Hillsis, seal oleks nagu terve rass naisi, kes näevad välja äravahetamiseni sarnased. Nad on hirmuäratavad. Nad on nii peenikesed.

Mida sa arvad äärmuslikust dieedipidamisest?
See ei ole kena. Mulle meeldib, kui naisel on tagumik. Ma tahan Beyoncé, ma tahan Jennifer Lopezi tagumikku. Tahan Jessica Bieli oma. Arvan, et naisel peab olema keha, ta peab olema naiselik. Naised ei peaks välja nägema nagu väikesed poisid.

Kas oled oma välimusega rahul?
Sellepärast, et ma ei pea iluoperatsioonile minema? Ma ei tea. Leian, et inimese vead teevad ta ilusaks. Arvan, et erinevused lisavad isikupära.

Oled olnud nii blond kui ka brünett. Kas blond olla on kergem?
Sulle pööratakse palju rohkem tähelepanu. Iga mees pöörab pead, kui temast möödub blondiin.

Oled öelnud, et näitlejad võtavad iseennast vahel liiga tõsiselt. Kuidas sina seda väldid?
Ma ei tea. Ma ei suuda ennast liiga tõsiselt võtta. Mul pole selle jaoks aega. Elu on liiga lühike. Ma püüan kõiges huumorit leida, sest homme võib see olla möödas. Püüan elada käesolevas hetkes, nautida elu ja teha see nii meeldivaks kui võimalik.