Jessica Simpson paljastas oma esimeses raamatus, mis ilmus selle aasta alguses, et ta võitles alkoholisõltuvusega. Umbes kolm aastat tagasi ta loobus sellest, kirjutab Fox News.

Simpson käis hiljuti saates "The Jess Cagle Show", kus ta rääkis sellest, kui palju mõjutasid tema joomisprobleemid tema igapäevast elu ja tema perekonda. "Olin oma elus sellisel hetkes, kus mu lapsed said vanemaks ja nad jälgisid iga minu tehtud liigutust, ma tahtsin lihtsalt selgust, ma tahtsin iseennast mõista," rääkis Simpson.

Ta jätkas: "Arvasin, et see teeb mind vapraks, arvasin, et see teeb mind enesekindlaks, aga tegelikult see nii polnud."

Simpson sai toona oma probleemi vastu abi teraapias käies. Seal ta mõistis, et peab sellest probleemist jagu saama oma laste pärast. Terapeudi juures käies rääkis Simpson oma hirmudest ja traumadest, mis tema sisse kogunenud olid.

Koroonaviiruse tulek ja selle tõttu karantiinis olek hirmutas Simpsonit väga, sest ta kartis, et pidev kodus olemine tekitab temas taas tahtmist juua. Kuid seda ei juhtunud ja ta nautis karantiini ajal terve perega koosolemist väga.

Simpson tunnistas oma raamatus, et 2017. aasta Halloweenil sai ta aru, et on sattunud põhja. "Kell oli 7:30 hommikul ja ma olin juba joonud," kirjutas ta raamatus. Samuti kirjutas ta, et ta tundis oma laste ees häbi, kuna nad pidid teda sellises olekus nägema.

Simpsonil on abikaasa Eric Johnsoniga kokku kolm last.