Just selles raamatus väidab Simpson, et tegelikult oleks pidanud hoopis tema täitma menufilmi "The Notebook" ühe peaolsalise rolli, vahendab Fox News. Pakkumine jäi staari sõnul ära just tema otsuse tõttu, et ta ei soovi osaleda käsikirja kirjutatud seksi stseenis.

Simpsoni kehastada oleks olnud Allie roll, mida lõpuks täitis Rachel McAdams.

"Ma keeldusin rollist, sest nad ei olnud nõus seksi stseeni ära jätma. Ja kõigist inimestest oleks see pidanud olema just Ryan Goslinguga," meenutas Simpson ja tunnistas, et oli aastaid varem Goslingusse pööraselt armunud olnud.

Staari sõnul tuli roll teda aga hiljem elus kummitama, kui ta lahutas endisest abikaasast Nick Lacheyst. "Teade sellest läks avalikuks ajal, mil ma olin lennukis, seega seal ei teadnud keegi midagi. Vaid seda, et Jessica Simpson valjult esimeses klassis töinab. Nad teatasid, et film, mis kõigile vaatamiseks peale pannakse, on "The Notebook". Ma mõtlesin, et oh jumal, maailma kõige romantilisem film just siis, kui ma Nicki juurest lahkun. Teadsin ideaalselt, mis seal juhtuma hakkab, sest olin käsikirja enne lugenud, kui produtsendid selle mulle saatsid."