Simpson viidi 2015. aastal üheksaks päevaks haiglasse, sest ta oli mõni aeg varem käinud ilukirurgi juures, kes muutis ta kõhtu kitsamaks. Lauljatar kirjeldab, kuidas tal oli piinlik üleliigse naha pärast, mis olid tekkinud kahe rasedusega.

"Ma ei läinud operatsioonile, et kaotada kaalu. Kui ma hakkasin seda planeerima, siis ma kaalusin ainult 48 kilogrammi. Ma tahtsin saada rasedusega tekkinud sangadest ja lõdvast nahast," meenutab ta viie aasta tagust aega.

Oma 35. sünnipäevaks saadud iluoperatsiooni keelas arst ära. Simpson meenutab, et talle öeldi, et ta sureb operatsioonil ära, sest tema maks ei pea vastu. Kuid staar ei kuulanud nõuandeid ja operatsioon läks esialgu väga hästi, kuid Simpson polnud tulemusega rahul ning ta soovis veel ühte kohendamist.

Kuid järgmine operatsioon toimus kaks tundi kauem, kui oleks pidanud ja Simpson ei tundnud pärast kohendamist üldse hästi. "Mul tekkis koliit. Ma oksendasin nii kõvasti, et ma arvasin, et õmblused minu kõhus rebenesid lahti," meenutab ta. Pärast seda pidi lauljatar haiglavoodis veetma üheksa päeva.

Nüüd, viis aastat hiljem, võib Simpson lõpuks öelda, et ta on paranenud ning ta tunnistab, et ükski iluoperatsioon ei paranda seda, mis on tõeliselt sinu sees katki.