Kuigi see on juba esmaspäevast teada, et haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski (28) ja tema abikaasa Triinu Ossinovski (30) peres nägi esimese advendi hommikul Ida-Tallinna Keskhaiglas ilmavalgust lapsuke, on lapse sugu olnud siiani saladus. 

Kroonikal on rõõm teada anda, et Ossinovskid said poja vanemateks ja praegu on nad mähkmeralli kõrvalt agaralt ametis poisile nime nuputamisega.
«Olen alates eilsest isa ning alates tänasest ka isapuhkusel,» kirjutas Jevgeni esmaspäeval oma Facebooki kontol. Kroonikale annab värske isa ministeeriumi vahendusel teada, et kõik asjaosalised tunnevad ennast täna suurepäraselt.

Nüüd on ministrile tähtsaim tema pere. Teatavasti võttis Jevgeni pärast rõõmusündmust viivitamatult kümnepäevase isaduspuhkuse, lüües sellega lausa pretsedendi. Haridus- ja teadusministeeriumi kinnitusel on see esmakordne, et üks ministrist valitsuse liige läheb isaduspuhkusele.

Jevgeni ja Triinu (neiupõlvenimega Püvi) abiellusid tänavu juulis pärast kolm aastat kestnud armastust. Noorpaari poja sünd tõstis omakorda vanaisa staatusesse ka Jevgeni isa, Eesti rikkaimaks inimeseks tituleeritud transiidiettevõtja Oleg Ossinovski, kelle varade väärtuse hindas Äripäev tänavu 286 miljonile eurole.

Palju õnne ja armastust Triinule ja Jevgenile ka toimetuse poolt!