Tundub, et üheksa kuud abieluõnne oli küllalt 32-aastasele Lopezile, kes esitas avalduse lahutuseks samuti 32-aastasest tantsijast Juddist, tuues põhjenduseks “lepitamatud vastuolud”.

Kaasad kohtusid esmakordselt lauljanna video “Love Don’t Cost a Thing” tegemisel. Kuigi lahutuse tingimusi ei avalikustatud, läks armastus Lopezile kinnitamata andmetel maksma 15 miljonit dollarit. See summa tundub olevat mõistlik, kuna paar ei sõlminud abielueelset varalahutuslepingut.

Sõbralik lahutus (mõlemad maksavad koguni advokaatide arved ise) tähendab muuhulgas seda, et laia avalikkuse ette ei jõua ka põhjus, miks vastabiellunud lahku läksid, kuigi kinnitamata andmetel jäi staar oma 32. sünnipäeval vahele 30-aastase Afflecki kaisus.

Paar kohtus gängsterifilmi “Gigli” tegemisel. Judd mängib praegu kiimas madrust New Yorgi etenduses “Pussycat Dolls”, kus ta kaasstaarideks on Carmen Electra ka Jaime Pressly.

Afflecki endine kallim Gwyneth Paltrow, kelle kavaleridest kaks (Brad Pitt ja Affleck) on leidnud õnne mujalt, ei suutnud jätta Lopezi torkamata, öeldes, et tema arust ei ole abielu nii kerglane asi, et elada kellegagi kuus kuud ja liikuda siis edasi järgmise mehe juurde.

Ilmselt loodab Lopez, et kolm on kohtu seadus. Ta esimene abielu kelner Ojani Noaga (kes juhib praegu staari Pasadena restorani Madre’s) lõppes lahutusega 1998. aastal. Esialgu ei ole teada, millal kolmas abielu tuleb, kuna kuum paar pole suutnud seda oma töögraafikusse sisse suruda.