Jodie Foster ei jäta Mel Gibsonit, ükskõik, mis temaga ka ei juhtuks. Jodie räägib oma kustumatust armastusest intervjuus The Hollywood Reporterile.

Ta on nii pagana armastav ja tundlik, ta tõesti on,» õhkab Jodie. «Ta on kõige armastatum näitleja, kellega ma olen töötanud. Ta ei ole pühak, tal on suur suu ja ta võib teha selliseid jälkusi nagu su tädipoeg. Aga ma teadsin esimesest hetkest peale, et ma armastan teda kogu elu.»

Jodie oli algusest peale teadlik, et Melil on elukaaslase Oksanaga probleemid. «Kui sa armastad kedagi, ei pööra sa talle selga, kui tal on raske,» räägib ta. «Me rääkisime põhjalikult sellest, mis tema elus toimub. Ma olin sellest teadlik.»

Kuid see ei kahandanud Jodie armastust Meli vastu. «Jumal, kuidas ma armastan seda meest. Tema näitlejatöö filmis The Beaver – ma olen selle eest igavesti tänulik. Ta andis tegelaskujule, kellest me olime aastaid rääkinud ja kes on osa temast, tema psüühikast, eluaegse valu. See osa temast on ilus ja ma tahan, et inimesed seda tundma õpiksid. Ma ei saaks seda iial kahetseda.»

Kõlab, nagu oleks need kaks kunagi jacuzzit jaganud…