Käsitsi kirjutatud kirjas palub Joe, et Trump ta ellu ime tooks ning laseks ta tagasi haigeid lapsi ja kodutuid aitama, Mirror. Joe rõhutab, et on tegelikult täiesti süütu ning soovib, et president ta juhtumi põhjalikult üle vaataks.

"Kui ma üldse kunagi kedagi imetlenud olen, siis see olete teie ja mitte sellepärast, et te saate mu elu päästa. Vaid seetõttu, et te seisate selle eest, mida usute, hoolimata teiste arvamusest," kirjeldab Joe kirjas oma arvamust Trumpist.

"Ma anun teid, et te kuulaks kõiki neid miljoneid inimesi, kes näevad, mis tegelikult toimub," esitas Joe oma palve peale põhjalikku enesetutvustust. "Ma palun, et te kuulaks oma enda poega, Donald juuniorit, ja kõik taas õigeks pööraks."

Joe sõnul soovib ta vabanedes isegi oma isa vanadekodust päästa ja teda ise põetama hakata. "Palun olge minu kangelane."

Joe'le määrati karistuseks 22 aastat vangistust, sest tõendite kohaselt üritas mees tappa oma pikaaegset rivaali Carole Baskinit.

Joe rõhutas Trumpi pojale, sest Donald Jr. on avalikult kommenteerinud, et ei nõustu Tiger Kingile antud karistusega. "Ma vaatasin seda sarja ja tean täpselt, milles ta süüdi on. Täiesti süütu ei ole ta milleski, aga kui öeldakse, et ta on vangis 30 aastat, siis ma ütlen, et see on liiga agressiivne."

Loe Joe kirja SIIT.