Salapärane eestlanna, kellega Maarjamaale naasnud laulja, narkoäri eest kinni istunud Joel De Luna kihlus ja suvel abiellub, on omaaegne modell, temast kümmekond aastat vanem Anu Wahar! 

Joel De Luna (50) ja Anu Wahari, neiupõlvenimega Lust, lugu ulatub 90ndatesse, juba aega enne seda, kui mustanahaline laulja kohtas supermodell Carmen Kassi õde Victoriat, kellega abiellus ja sai kaks last. Anu otsustas pärast Kroonika detsembrikuist uudist skandaalse De Luna naasmisest Rootsist Eestisse ja kihlumisest avalikustada oma isiku, et vaigistada spekulatsioone justkui kasutaks De Luna teda ära – et end taas mingil põhjusel kindlamalt Eestiga siduda!

Süda jättis lööke vahele! Praegu bioloogiaõpetajana töötav Anu ja Joel tutvusid juba kahekümne aasta eest. "Läksin 1996. aasta kunstnike liidu juubeliballile, mis oli väga suursugune ja toimus Tallinna Kunstihoone saalides. Läksin koos skulptorist tädi Erika Haggiga, kes oli ühtlasi kolmteist aastat KuKu klubi president ja kaheksa aastat Eesti Skulptorite Liidu esinaine," meenutab Anu. "Jõudes teisele korrusele, tervitasime ja vestlesime tuttavatega. Äkki nägin kahte nii julgelt minu poole vaatavat silmapaari. Nii polnud mind vaadanud iial mitte keegi! Nägin ainult silmi... ja oligi kaputt!" 

Täispikka intervjuud Joel De Luna ja Anu Wahari armuloost loe värskest KROONIKAST!