Kuuldes isa surmast, kahetses Sinencia, et ta polnud ise isaga ühendust otsinud. Tema veendumus, et “just lapsevanem peab lapsega suhteid hoidma”, oli nüüd tühiseks muutunud ning neiu asus Joel De Luna elukaaslase Anu Wahar-Lustiga matuste pärast inetut tüli pidama, vahendab Eesti Ekspress.

“Kui keegi nüüd küsib, et miks ma seda kõike teen, siis see on seepärast, et ma olen 17 ja ma ei oska muudmoodi oma õiguste eest seista. Mu isal oli nii sitt elu. Ta on praegu nii heas kohas, ta sai sellest kõigest lahti. Kui ma sain teada, et isa on surnud, tegin ma omas mõttes jess… Ta sai lahti oma vaevadest. Ma armastasin teda!“ räägib Sinencia. Ta tunnistab, et isa surma üle saab ta ainult rõõmustada, sest isa on paremas kohas.

“Tal olid erinevad naised, palju lapsi, meelemürgid, vanglakaristus — nii palju halbu asju,“ räägib Sinencia,” aga isa on osa meist. Olen olnud siin väga ründav, aga muidugi, ma olen 17aastane ja väga temperamentne… Isa elu oli tõeline kannatuste rada, ta pendeldas ühest äärmusest teise. Talle saab ette heita, et ta tegi elus valesid otsuseid. Ta ei saanud eluga hakkama. Ta oli väga katki. Just nüüd tunnen, et tahaks teha isale viimase telefonikõne, küsida — kuidas sul läheb…” ütleb Sinencia.

Sinencia usub hingedesse ja karmasse, tema meelest on halb, et isa ei saa rahulikult teispoolsusse minna. Tema soov on vennaga suvel sõita Dominikaani ja urn isa kodumaale viia.

Jaga
Kommentaarid