Lõpuks ometi võime kergemalt hingata: JOHNNY DEPP ei ole enam kadunud ja abikaasa AMBER HEARD on tema kõrval. Kõik on korras.

Mõni nädal tagasi läks liikvele kuulujutt, et Johnny, kes vigastas Austraalias «Kariibi mere piraatide» järjekordse filmi võtetel kätt ja pidi USAsse operatsioonile sõitma, ei ole võtetele tagasi ilmunud ja keegi ei tea, kus ta on. Biseksuaalne Amber pidutses samal ajal oma vana sõbranna fotograaf Tillett Wrightiga ning kuulujutt rääkis, et tema abielu Johnny'ga on karil, kuna nad ei saa mehe joomise pärast enam läbi. Tillett avaldas Amberile Instagrami vahendusel toetust. Kuluaarides sahistati, et tema oligi see, kes paari lahku ajas. Tillett elas mõnda aega isegi Johnny Los Angelese häärberi külalistemajas, kuid Johnny'le ei meeldinud, et Amberi vana armuke nende ellu sekkub, ja naine kolis välja.
Küll on hea, et Johnny ja Amber käsikäes Austraaliasse lendasid ja seal väikese fotosessiooni korraldasid, andmaks mõista, et nende äsja sõlmitud abielu on endiselt kevadõites. Nüüd võime tagasi oma elude juurde pöörduda. Oleks ju kurb, kui Johnny eelmise perekonna lõhkumine Amberi pärast oleks olnud asjata...