See on nüüd otsustatud – Johnny Deppi (49) ja Vanessa Paradis’ (39) 14 aastat kestnud kooselu on läbi. Deppi esindaja teatab, et paar on «üksmeelselt» lahku läinud.

«Palun austage nende privaatsust, ja mis veelgi tähtsam, nende laste privaatsust,» lisab ta.

Tundub, et perekond on katki juba mõnda aega – täpsemalt sestsaadik, kui nad Prantsusmaalt Los Angelesesse kolisid. Punasel vaibal ei ole nad end näidanud juba aasta aega. «See on nii kurb,» ütleb üks nende lähedane perekonnatuttav.

Johnny ja Vanessa lugu algas 1998. aastal, kui Johnny nägi lauljatari tema sõprade seltskonnas Pariisi hotelli Costes baaris. Ta palus sõbral Vanessa oma lauda kutsuda ja nad rääkisid kaks tundi.

Armastus oli nii suur, et Johnny jättis Hollywoodi ja kolis Prantsusmaale. Neist said tütre Lily-Rose’i ja poja Jacki vanemad. «Elu Vanessaga on andnud mulle kõik,» on Johnny öelnud. «Imelise perekonna ja tasakaalu, mida ma nii väga vajasin.»

2010. aastal õhkas Vanessa ajakirjas Marie Claire: «Ma võiksin koostada lõputu nimekirja asjadest, mida ma tema juures imetlen. Me mõistame, et kui me tahame oma suhet jätkata, peame teineteisele ruumi andma ja lubama teineteisel oma asja ajada. Me peame teineteist usaldama. Mitte igaühel pole vedanud ruumi ja usaldusega.»

Ajakirjas Elle rääkis ta, miks nad abiellunud ei ole: «Mulle meeldib romantiline mõte abiellumisest, aga kui elu on niigi täiuslik… Ma olen rohkem abielus kui keegi saaks olla. Meil on kaks last. Võibolla juhtub see ühel päeval, aga see on miski, milleta ma saan edukalt hakkama.»

Natuke kuulujutte ka: kuuldavasti oli lahkumineku aktiivsem pool Johnny, kes on Vanessale pakkunud 156 miljonit dollarit, et too nende meeletu kinnisvaraportfelli ja laste hooldusõiguste jagamisel kohtu poole ei pöörduks. Johnny’l aga susiseb juba midagi tema «Rummi päevikute» 26aastase kaasnäitlejatari Amber Heardiga (kes on biseksuaalne). Amber käib Johnny’l tema uue filmi «The Lone Ranger» võtetel külas ning Johnny on talle kinkinud hobuse, et nad saaksid koos ratsutamas käia. Keskeakriis, mis muud…