Kuigi Johnny Depp näeb välja nagu inim-vesipiip, peitub nende mütsilätude ja kaelarättide all tõeline isane – Johnny on ülimalt vihane, et Austraalia süüdistab tema abikaasat Amber Heardi koertesmuugeldamises, ja ta on valmis naise au kaitsma.

Kõik algas telesaates «Jimmy Kimmel Live!», kus temalt küsiti, mis tema Yorkshire'i terjerite Boo ja Pistoliga Austraalias juhtus ja mida ta arvab Austraalia põllumajandusministrist Joyce Barnaby'st, kes ähvardas ebaseaduslikult riiki toodud koerad vikerkaaresillale saata. Kimmel mainis ka, et Amber võib tehtud teo eest kinni minna, mispeale Johnny'l läks hari punaseks.
«Kui see juhtuks, kui nad seda teeksid, siis ma lihtsalt lendaksin Austraaliasse ja ründaksin seda meest, et ka mina koos Amberiga kinni saaksin minna,» teatas Johnny.
Kahjuks on vähetõenäoline, et Johnny ja Amber selle stsenaariumi täitumise korral samasse kongi satuksid. Nii et Johnny parem püsigu kuival maal – sest kes see muu Boo ja Pistoli emmet vaatama viib, kui vanglas on külastuspäev?