"Kariibi mere piraatide" näitleja püüab välja selgitada, kas suhe tema eksnaise Heardi ning tehnoloogiageeniuse vahel algas enne või pärast abielu lahutamist, vahendab Entertainment News.

Teisipäeval esitas Depp kohtukutse ka miljardärist leiutaja vastu, et too jagaks advokaatidega kirjavahetust näitleja eksnaisega.

Täpsemalt soovib Depp teada 2016. aastal toimunud vestluste kohta ehk samal päeval, kui naine süüdistas näitlejat avalikult koduvägivallas. Depp väidab, et tema eks on rikkunud tema maine, kui nimetas end meedias vägivaldse suhte üle elanud naiseks.

Foto: AP

Depp väidab, et afäär Muski ning Heardi vahel kestis lõviosa abielu kestvusest. Musk ise väidab, et suhe Deppi eksiga algas alles pärast kuulsa paari lahutust.

Lisaks sõnumitele ihaldab näitleja vanu telefonivestlusi, e-kirju, telegramme, faxe, joonistusi ning mistahes dokumente, mille abil tõestada afääri toimumine.

Mitu tunnistajat kohtuasjas on öelnud, et Musk külastas abielupaari kodu samal päeval, kui Depp oma abikaasat väidetavalt ründas.