Algselt süüdistati näitlejannat paragrahvide alusel, mis käsitlesid koerte ebaseaduslikku importimist, mille tulemusena oleks naist ähvardanud kahe aasta pikkune vanglakaristus ning enam kui 15 000 dollari suurune rahatrahv, teatab New York Times. Asjaolude selginemisel ning süü tunnistamisel määrati Heardile karistuseks n-ö kuu aega tingimisi, mille rikkumisel võib teda oodata üle 700-dollariline trahv, mis on aga võimalikke karistusmäärasid arvestades tühiasi.

Eralennukiga karmi piiri- ja ökosüsteemi kaitsekorraga Austraaliasse maabunud näitlejanna saabus riiki teadmisega, et tema kaaskond on kogu vajaliku paberimajanduse eest hoolt kandnud ning kinnitab, et oli reisist väga väsinud ega tulnud selle pealegi, et peab oma Yorkshire'i terjerid Pistoli ja Boo saabumisel ära deklareerima.

Lisaks karmile karistusele lubab Austraalia seadus deklareerimata loomad hukata, kui neid pole 72 tunni jooksul riigist minema viidud. Õnneks toimetati koerakesed kiiresti tagasi koju ning keegi nende elude kallale ei kippunud.

Kohtus käidud, postitasid Heard ja Depp sotsiaalmeediasse vabandusvideo, milles rõhutavad vajadust Austraaliasse reisides seadusest kinni pidada. Vaata klippi!