Politseinikel polnud saatuslikul õhtul aimugi, et tülisse on segatud "Kariibi mere piraatide" staar Johnny Depp — hädaabikõne tuli Heardi nime alt ning kuulsast näitlejast juttu ei tehtud, kirjutab TMZ.

Mehed jõudsid sündmuskohale ning Amber avas küll ukse, kuid politseinikke ta oma koju lasta ei tahtnud. Naine kuulati üle ja tema sõnul oli tegemist vaid tavalise abikaasade vahelise vaidlusega. Deppi nime ei maininud ta kordagi.

Politseinikud nõudsid, et näitlejatar nad korterisse laseksid, kuna tahtsid veenduda, et temaga on kõik ikka korras. Pärast pikka puiklemist vaadati Amber Heard üle, kuid mingeid jälgi vägivallast, paistetust või sinikaid tema näol ega kehal ei märgatud.

Kui Depp teda tõesti oma telefoniga ründas, oleks mitmete arstide hinnangul olnud Amber Heardi nägu vähemalt paistes. Politseinike sõnul oleksid nad vigastuste silmamise korral teinud koheselt raporti ning otsinud Deppi üles, et temalt aru pärida.

Amber Heard ütles, et Depp vehkis veinipudeliga ja lõhkus nende Los Angelese kodus asju. Kaks päeva hiljem andis ta lahutuse sisse.

Amber Heard