Winona Ryder, kes oli Deppiga kihlatud kolm aastat, läheb täna kohtusse tunnistusi andma seoses Johnny Deppi ja Amber Heardi lahutusega, kirjutab Mirror.

57. aastane Depp on esitanud kaebuse ajalehele The Sun, sest väljaande pealkirjas on nimetatud teda naisepeksjaks, kui hakkasid levima jutud, et Depp on tollase abikaasa Amber Heardi vastu füüsiliselt vägivaldne. Deppi sõnutsi on need väited haiged ja täiesti valed.

Ryder on asunud Johnny poolele, ega usu seda, mida mehe kohta räägitakse. "Ma ei taha kedagi valetajaks nimetada, kuid minu ja Johnny kooselu kogemuse põhjal on võimatu uskuda, et sellised kohutavad väited vastavad tõele."

Johnny Depp on esitanud Heardi vastu 50 miljoni dollari suuruse laimuhagi.

Winona Ryder lisas oma avalduses: "Ma teadsin Johnnyt väga hästi juba aastaid tagasi. Me olime koos neli aastat ja ma pidasin teda oma parimaks sõbraks ning pereliikmeks. Ma pean meie suhet üheks oma elu olulisemaks suhteks."

Ta jätkas: "Ma ei olnud ilmselgelt tema Amberiga abiellumise ajal kohal, kuid nii teistsuguse kogemuse põhjal olin tema vastu esitatud süüdistustest kuuldes täiesti šokeeritud, segaduses ja ärritunud.