JOHNNY DEPPi ümber on seoses lahkuminekuga VANESSA PARADIS’st puhkenud tõsine infoleke – kõmulehed väidavad üksteise võidu, et Johnny rabas Vanessa kõrvalt naisi vasakult ja paremalt, jagades voodit isegi oma pressiesindaja ROBIN BAUMiga.

Mõnes lehes väidetakse koguni, et Baum oli Johnny ja Vanessa lahkumineku «kolmas osapool».

«Robin ja Johnny reisivad töö tõttu palju koos, kuid nende suhe on muutumas ärisuhtest palju lähedasemaks,» räägib asjassepühendatu Radar Online’ile. «Robin on kaks korda lahutatud üksikema, kuid neil on Johnny’ga see hull side, mis ulatub professionaalsest tasemest sügavamale. Nad reisivad töö tõttu ja on palju koos, aga neil paistab olevat ka vastastikune külgetõmme.»

Vanessa oli kuuldavasti Johnny kõrvalehüppest teadlik ega suhtunud sellesse kergelt. «Aga ta ei saanud midagi teha, sest talle öeldi, et see on töösuhe,» räägib allikas.

Robini peamised konkurendid-kuriteokaaslased on kõmulehtede andmeil näitlejatarid Eva Green ja Amber Heard. Väidetavalt avastas Vanessa Johnny telefonist lausa Amberi saadetud sensuaalsed tekstisõnumid.

Ajakiri Us Weekly tegeles Johnny ja Vanessa teemal uuriva ajakirjandusega ja jõudis järeldusele, et abielule andis surmahoobi Vanessa, kes:

·  Tahtis juba kaks aastat tagasi Johnny’st lahku minna, sest ta oli õnnetu.

·  Näägutas Johnny kallal pidevalt tema erakliku elustiili pärast. Vanessa ei tahtnud üksikul saarel (Johnny’l on Kariibi meres oma saar) lapsi kasvatada.

·  Nõudis, et nad koliksid Los Angelesesse.

·  Nõudis, et Johnny mängiks suure eelarvega Disney filmides. Johnny’t need ei huvitanud, ta nõustus Kariibi mere piraadiks kehastuma ainult Vanessa pärast.

·  Kui need filmid Johnny’st maailma kuumima mehe tegid, näägutas ta Johnny kallal sellepärast, et too on nii kuum mees.

Informeeritud allikas teatab seltskonnalehele: «Miski, mida Johnny tegi, polnud Vanessale piisavalt hea. Kui ta töötas, näägutas Vanessa ta kallal sellepärast, et ta töötab. Kui ta ei töötanud, näägutas Vanessa sellepärast, et ta vedeleb kodus ega pinguta piisavalt perekonna ja laste nimel. Meeleheitel ja hingepiinades Johnny ainsaks väljapääsuks jäi teine naine.»

Ja olemegi jälle tagasi jõudnud Robini, Eva ja Amberi nõiaringi. Kahju ainult, et ükski kõmuleht ei viitsinud välja selgitada, kas Vanessa näägutas Johnny kallal ka tema totaka riietuse pärast. See on ausalt-öedes esimene, mis tema puhul silma hakkab.