Johnny Rotten alias John Lydon (55) on süüdanud oma elus mitmeid leeke. Nüüd on punklegend ise tuleohver - katkine pesukuivati pani tema Lääne-Londonis asuva maja põlema ja hävitas hoone köögi. Maja teised toad said suitsukahjustusi.

John oli tulekahju ajal oma ansambliga PiL Venemaal. Õnnetusest kuulis ta oma naiselt, Saksa miljonäri tütrelt Nora Fosterilt (69), kellega ta on abielus olnud 33 aastat. Naine usub, et tuli sai alguse kuivatist, mis oli ainus kodumasin, mis tol hetkel töötas. Tulekahjust saadik elavad John ja Nora ilma elektrita.

Lydoni sõnul oli tema elu parim uudis see, et Noraga on tuleõnnetusest hoolimata kõik korras. «Nora rabeles sel ajal Londonis, mina Venemaal,» räägib ta. «Kui sain teada, et Noraga on kõik korras, oli see mu elu parim uudis.»
John kurdab, et punane kukk pistis pintslisse ka mõned tema uued laulud, aga «õnneks on need mul peas».

Noral on eelmisest abielust Saksa laulja Frank Fosteriga tütar Arianna. Johniga tal lapsi pole. «Minu ja Nora suurim tragöödia on see, et me kaotasime mõned lapsed,» on John öelnud. «Kuigi Nora raseduse katkemised hävitasid meid emotsionaalselt, ei hävitanud need meid paarina. Me saime veelgi tugevamaks.»