Ossinovski kinnitas laupäeval Õhtulehele antud intervjuus, et võtab kahtlemata isapuhkust ja osa sellest on ta kindlasti ka kodus, ent millal ta täpsemalt puhkusele läheb, pole veel teada.

Ministrit tänasel uue valitsuse esimesel istungil kohal polnud, kuid tema meedianõunik Andri Maimets selgitas Publikule, et tegemist oli kõigest ühepäevase puhkusega. Maimetsa sõnul jõuavad Ossinovskid koos uue ilmakodanikuga täna rõõmsalt koju ning pere saab rahulikult omavahel olla: "Tänane sünnitusjärgne päev vormistati nii-öelda isapuhkuse päevana ja kõik edasist puudutavad plaanid selguvad juba homme."

Peaminister Jüri Ratas ütles uue valitsuse esimesel pressikonverentsil, et ta ühineb moderaatori ütlusega, et tal on hea meel, et Jevgeni Ossinovskit valitsuse istungil ei olnud, sest see on väga suur rõõmupäev, kui pere suureneb.

Kaitseminister Margus Tsahkna õnnitles samuti Ossinovskit ja tema peret ning ütles, et tal on väga hea meel, et valitsuse liikmed näitavad rahvastikukriisi ületamisel eeskuju. "Me näitame väga selgelt, et me ei passi, me asume kohe tegudele," hõikas Tsahkna.