28-aastane Goo Hara leiti pühapäeval oma kodust surnuna. Uurimised surma põhjuse selgitamiseks veel käivad, vahendab Fox News.

Hara oli üle maailma kuulus kui K-pop tüdrukutebändi Kara liige. Noor naine astus üles ka televisioonis ning on välja andnud ka oma sooloalbumi.

Vaid kuus kuud tagasi levis teade, et lauljanna mänedžer leidis ta oma kodust teadvusetult. Toona oli väidetavalt tegu luhta läinud enesetapukatsega. Siis nägi Hara omajagu vaeva, et avalikkuselt andeks paluda kogu põhjustatud muretsemise pärast.

Viimane pilt, mida Hara oma sotsiaalmeedias jagas oli pilt voodist, mille pealkirjaks ta lihtsalt "Head ööd" oli pannud.

Lisaks tormilisele karjäärile oli Haral palju probleeme ka endise kallimaga, kes teda vägivaldses käitumises süüdistas. Hara aga väitis, et mees ähvardas temast hoopis intiimset videot levitama hakata.

Hiljuti suri ka 25-aastane K-pop staar, kellega Hara väga lähedane oli. Muusikatööstusest lahkunud endised staarid on paljastanud, et suhtumine, kuidas K-pop lauljaid suunatakse, on nii hoolimatu ja töökoormus nii raske, et enesetapust on kerge mõtlema hakata.