Vahepeal vaba ja vallalisena figureerinud näitleja Juhan Ulfsak (39) on võetud mees – ihaldusväärse rosinasilma napsas endale disainer Kärt Ojavee (30)! Kuigi augustis tähistas Juhan Eesti iseseisvuse taastamise 22. aastapäeva Kadrioru roosiaias oma juba aastate eest lahutatud eksabikaasa Reet Ausiga, liikusid Kärt ja Juhan filmi- ja teatriinimeste üritustel juba enne seda koos.

Kärt Ojavee on disainer, kes on viimased kümme aastat töötanud aktiivsete ja interaktiivsete tekstiilidega, keskendudes eksperimentaalsetele installatsioonidele ja kontseptsioonidele. Poolteist aastat tagasi alustas ta ka isikliku brändiga KO!, mis toodab muu hulgas mugavaid, sada protsenti villast susse.
Kannab neid ka Kärdi kaaslane Juhan Ulfsak? Disainer hakkab küsimuse peale ülemeelikult naerma ja teatab: «Ma seda teemat ei kommenteeriks. Sussid ei ole veel tootmises ja neid kannab hetkel põhimeeskond.»
Väärib märkimist, et Kärt toimetab samuti alal, kus ka moe-, teatri- ja filmikunstnik Reet Aus (38), kes on tuntud eelkõige taaskasutusel põhinevate rõivaste disainerina. Juhan ja Reet on pärast lahutust paistnud silma oma heade suhete poolest – parim näide sellest on ka ühiselt veedetud aeg Kadrioru roosiaias.