Pikalt juhtinud belglaste meeskond Team Wauw jäi lõppkokkuvõttes teiseks ja pronksmedali sai ameeriklaste trio Team USU.

Võitjameeskonna kolm liiget kutsutakse Contiki Travel saadikuteks terveks suveks, mis tähendab, et meie poisid saavad nüüd reisida läbi terve Euroopa ja kogeda parimaid võimalikke seiklusi. Võimas!

"Neid emotsioone ei saa kirjeldada, see on uskumatu!" hõiskasid kõik kooris eksklusiivses videointervjuus ning jutustasid läbisegi, kuidas alguses loodeti, et äkki saadakse kokku 10 000 laiki, kuid lõpuks kogunes iga 15 minutiga üle 18 000 ning lõppskoor ületas 400 000 piiri. "Tänane on jõhker olnud! Seda pole võimalik sõnadesse panna, see ei ole vist päris, see ei jõua kohale! See sõna on vist joppamine!" rõõmustasid nad ja olid ühel nõul, et kui peaks hakkama rännaku kõrghetki üles loetlema, jääks tunnist ajast väheks.
Tiiminime Feel Alive! alla koondub seltskond, kuhu kuuluvad TTÜ tudengid Georg Tulver, Kaspar Rätsep ja Siim Silver Salumaa ning 7 päeva tagasi alustasid nad oma rännakut Barcelonast — poiste retk kulges läbi Hispaania, Prantsusmaa, Šveitsi, Saksamaa, Hollandi ja Pariisi, kus ootas finišijoon. Raja panid kutid kokku ise (v.a alguspunkt) nagu ka teised võistkonnad, vastavalt oma punktide kogumise strateegiale.

Teekonnal oli tiim varustatud vaid blogimiseks mõeldud mobiiltelefoniga ja “valuutaks” oli 24 purki Red Bulli energiajooki, mille vastu erinevaid vajalikke asju vahetati (transport, majutus, toit jms.) Teekonna jooksul läbisid nad mitmed kindlaksmääratud rännupunktid ja lahendasid erinevaid ülesandeid, et koguda võistlusel hea koha saavutamiseks punkte ja vedelat valuutat juurde. Võistluse ajal ei tohtinud nad kasutada oma isiklikke telefone ega maksevahendeid. Kolmandik punktidest saadi läbi sotsiaalmeedia.

Väljakutsele saamise eelduseks oli ühe minuti pikkuse video esitamine ning rahva- ja žüriihääletusel parimate hulka pääsemine. Eestit pääsesid 2016. aastal esindama 2 kolmeliikmelist meeskonda — Silverwhite ja Feel Alive!

Õhtust kokkuvõtvat saadet näed Red Bull TV's Eesti aja järgi kell 22.00!