Väidetavalt olevat ründajaks meesterahvas, kelle endise pruudiga 28-aastane muusik kahe aasta eest olevat üheöösuhtes olnud, kirjutab The Sunday People.

Loo tõi avalikkuse ette kõnealune, Gemma Iversoni nimeline naisterahvas ise. Naine rääkis väljaandele, et magas staariga aastal 2014. Tutvunud olid nad Facebooki vahendusel juba talendisaate aegu.

Paraku oli daamil toona poiss-sõber, kellele oma teise poole säärane käitumine sugugi meeltmööda polnud ning kes kaks aastat hiljem ootamatult kättemaksuvõimaluse leidis.

Nimelt kohtus staar North Yorksis asuva Redcari linnakese ühes pubis taas ammuse üheöölinnukesega, kellega koos poseeriti ka selfi tarvis. Kahjuks aga ilmus taaskohtumisele ka naisterahva eksmees, kes staari silmates viimasele pikema jututa pudeliga kuklasse virutas.

Šokeeritud Arthur viidi haiglasse, kus ta vajas ka õmblusi. Kohalikul (eks?)paarikesel on aga elu lõpuni hea lugu, millest lapselastele rääkida.

Laulja toonastest sündmustest enda sõnul midagi ei tea, sõnades, et oli tol ajal niivõrd hirmsas narkosõltuvuses, et ei mäleta mitte midagi.